16+
Лайт-версия сайта

Чи уміють мої ровесники співчувати, співпереживати, бути уважними

Литература / Проза / Чи уміють мої ровесники співчувати, співпереживати, бути уважними
Просмотр работы:
24 февраля ’2015   23:44
Просмотров: 18314


Кожна людина здатна на співчуття, співпереживання і т. і. Але ми живемо в такий час, що просто необхідно задаватися питанням «А чи вміють мої ровесники співчувати, співпереживати, бути уважними?» Так, звичайно ж вміють! Але чи до всіх людей вони ставляться однаково? Ось у чому питання. На мою думку в ХХІ ст. деякі підлітки є досить егоїстичними, і щоб сучасна дитина не стала такою, батьки повинні прикладати чимало зусиль. Бо діти не ростуть самі! З самого дитинства малечі треба просто нав’язувати думку про те, що якщо комусь боляче, треба пожаліти, якщо в тебе є іграшка чи солодощі, а в іншої дитини немає – поділитись, і т. д. Здавалося б, що це єлементарні речі! Але вони є дуже важливими. Також батьки мають дбати про те, щоб їхні діти не дивилися фільми жахів та не грали у відповідні комп’ютерні ігри, бо це не тільки негативно впливає на психіку, але й робить дитину жорстокою, а отже не здатною на те ж саме співчуття та співпереживання. І якщо ці прості речі розумію я, чотирнадцятирічний підліток, не збагну як все це можуть пропускати крізь очі та вуха дорослі люди, що вже стали батьками. А уся справа в тому, що вони не хочуть це розуміти та помічати, їм зручніше так жити. І такі люди помічають «антигуманність» своїх дітей лише тоді, коли вони стають байдужими навіть до них – до своїх батьків!
Зі всього цього можна зробити висновок, що «початковий рівень» гуманності закладений в кожній людині, але його треба розвивати. Інакше – людина стане егоїстом.






Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

Всем привет! Поддержите, кому не сложно)

Присоединяйтесь 




Наш рупор

 
Оставьте своё объявление, воспользовавшись услугой "Наш рупор"

Присоединяйтесь 







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft