Звіт Довганя Олега за перший курс асистентури-стажування факультету вільної графіки.
За перший курс асистентури-стажування у мене зародилося багато творчих ідей. Мені довелось побувати в багатьох цікавих місцях та на пленерах в Карпатах,Вінничині,Немирові,Сокільці та Києві. Неповторні краєвиди захопили та зачарували мене до глибини душі. На пленерах мені здавалось інколи,що створює роботи не моє фізичне тіло,а серце та душа поєднувалась з природою. Був учасником всеукраїнських виставок та нагороджений почесними подяками. Зробив персональну виставку в Тульчині. В місті Немирові в санаторії «Авангард» декілька разів брав участь у створенні колективних виставках. Особливо запамятався пленер в Сокільці на Вінничині,де велич Південного Бугу оберігає річкове каміння. Паркова атмосфера,історична місцевість палацу Потоцьких,теплий літній дощ,сприятлива аура… - все це захопило мене в творчий полон.
Працюючи в майстерні, аналізував свої роботи на прикладах відомих майстрів-класиків… Виставляв свої роботи на День мого рідного міста Тульчина. Представляв разом з художниками міста свій край. Переважно працюю в техніці акрил (нову та цікаву для мене техніку)… Метою творчих робіт,насамперед,ставив ціль зобразити гру світла й тіні в гармонійному поєднанні. Намагався зобразити певні стани природи у всьому їх багатстві. Задумав серію пейзажів історичної Вінничини в авторській техніці.
Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0
Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0