Прекрасно. Вот же Вам совет;
Внемлите истине полезной:
Наш век торгаш; в сей век железный
Без денег и свободы нет.
Что слава? - Яркая заплата
На ветхом рубище певца.
Нам нужно злата, злата, злата:
Копите злато до конца!
(А.С.Пушкин)
Країна простаків... так в світі називають нас. Ні, не Вкраїна - Батьківщина, а люди кривду в світі чинять. Забули Бога, а Він же заповіді велів запам`ятати! Коротка пам`ять у людей, як і життя нікчемне, фізично ніби є, насправді ж мертве все, що не духовне. Сьогодні матір син не пам`ятає, а завтра Бога!
Куди ж веде така дорога?! А в небі сонце світить, любо як! Ні мало, мало цього людині, хапає все, погано що лежить, і навіть більше, у бідного останнє відібрати і підлими словами обізвати, не вмієш красти, і чесність називаєш ти сестрою, то ім`я твоє дурень, не згоден - смерть тобі!
Нечесний, подумай міцно ти, невже твій сенс життя, лиш їсти, спати, красти. Чи є душа у тебе?
Примусь заплакать своє серце; і пелена спаде з очей твоїх, прийде прозріння.
Пробачення у Бога попроси, дає Господь ще час, щоб не було ні боляче, ні страшно: від Бога ще ніхто не втік...
Сурма покличе, Господь прийде, додому вірних щоб забрати.
Прошу замислитись, чи маємо від Бога помазання?
Навіки слава Богу!
Схилимо голову, як те маля безгрішне,
покаємось, поки не пізно. Навіки слава Богу!
Полум'яні слова!
Та не страх перед пекельними муками спинить негідника, бо не вірить він ні в Бога, ні в діявола, ні в рай, ні в пекло. Зупинять, якщо вони є, залишки совісті або тюрма.