Пред.
|
Просмотр работы: |
След.
|
26 июля ’2012
15:41
Просмотров:
22793
Синові Станіславу 19 років, він забажав жити у бабусі Клари Степанівни. Чому? Набридло жити з батьками, завжди дурні питання ставлять!А ця мамина прісна позиція:"Або вчитися,або працювати!"
- НІ, Я МАМІ НА ЗЛО КИНУ ІНСТИТУТ НА 3 КУРСІ, ПІДУ ПРАЦЮВАТИ! НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ МЕНІ ВЧИТИСЯ, ЩЕ МІЙ ЧАС НЕ ПРИЙШОВ, МОЖЛИВО КОЛИСЬ ПРИЙДЕ, АЛЕ НЕ ТЕПЕР...
Матуся запропонувала СТАНІСЛАВУ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ПСИХОЛОГА, ЦЕ Ж ПРОФЕСІОНАЛ!
Лікар-професіонал не вислухала ні сина, ні матір, буркнула собі під ніс: "ВСЕ ЯСНО!"
В ПРИСУТНОСТІ СИНА ЗРОБИЛА МАТЕРІ ЗАУВАЖЕННЯ: "ШАНОВНА, Я З ВАМИ СПІЛКУЮСЬ 1 ХВИЛИНУ, І ВИ ВЖЕ МЕНІ НАБРИДЛИ."
- А ТИ СТАНІСЛАВЕ, УВАЖНО СЛУХАЙ. УЯВЛЯЄМО 2-Х ЛЮДЕЙ: РОЗДРАТОВАНОГО І ДРАТУЮЧОГО. МІЖ НИМИ МОЖУТЬ БУТИ ВІДНОСИНИ, А МОЖУТЬ І НЕ БУТИ. ПОТРІБНІ ВАМ ЦІ ВІДНОСИНИ, ЧИ НІ? РОЗДРАТОВАНІЙ ЛЮДИНІ ТРЕБА УНИКАТИ ДРАТУЮЧОГО, АБО НАЙТИ ЗОЛОТУ СЕРЕДИНУ, ТОБТО КОМПРОМІС.
А ДРАТУЮЧОМУ МОЖНА ВІДНОСИНИ І НЕ МІНЯТИ, ЗАЛИШИТИ ВСЕ ЯК Є. ЙТИ НІКУДИ НЕ ПОТРІБНО,ВІД ДРАТУЮЧОГО, САМІ ВТЕЧУТЬ.
МОЖЛИВО ЛІКАР ХОТІЛА ЯК КРАЩЕ, АЛЕ СИН ПОЇХАВ ВІД БАТЬКІВ В ІНШЕ МІСТО, ТАМ ПРАЦЮЄ, І БАТЬКАМ РІК НЕ ТЕЛЕФОНУЄ.
У ДИТИНСТВІ МАЛЕСЕНЬКЕ, ГАРНЕСЕНЬКЕ, ГОЛУБООКЕ МАЛЯ, НІКОЛИ НЕ ПРИНОСИЛО БОЛЮ МАТЕРІ. ЗОВНІ ЗАВЖДИ СПОКІЙНЕ, МОВЧАЗНЕ, А НАСПРАВДІ ЗА ЦИМ МОВЧАННЯМ СКЛАДНА,
ОБРАЖЕНА НА ВЕСЬ СВІТ ЛЮДИНА...
ЯК МАТУСЯ СУМУЄ..
ХОТІЛОСЬ БИ ПОБАЧИТИ СИНА, ХОЧА Б ЗДАЛЕКУ
ПОЧУТИ ГОЛОС ХОЧА Б ПО ТЕЛЕФОНУ...
МАТИ ПРО НЬОГО НІЧОГО НЕ ЗНАЄ,ОКРІМ ТОГО, ЩО ВІН ПРАЦЮЄ. ТАКІ ВІДНОСИНИ -НАЙСТРАШНІШІ В СВІТІ!
ОЦЕ ПОРАДИЛАСЬ З ЛІКАРЕМ!
А МАТУСЯ Ж ДУМАЛА,ЩО ЛІКАР ЗНАЙДЕ ТАКІ СЛОВА,ЩО БУДЕ ДОБРЕ І СИНУ, І МАТЕРІ.
А ВИЙШЛО ГОРЕ...
БАТЬКИ НЕ ВІЧНІ... МОЛОДИМ ТРЕБА ВСЕ РОБИТИ ВЧАСНО. АДЖЕ ПРАЦЮВАТИ І ВЧИТИСЯ-
ЦЕ СЕНС ЖИТТЯ! А ЩЕ ТРЕБА ЛЮБИТИ ПРАВДУ!
СЛІПА МАТЕРИНСЬКА ЛЮБОВ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНА,І ТІЛЬКИ СПРАВЖНІЙ ДРУГ СКАЖЕ ПРАВДУ В ВІЧІ, ПРАВДА ГІРКА, ВОНА СОЛОДКОЮ БУВАЄ ТІЛЬКИ У НЕДРУГА.
ВСЯ НАДІЯ НА БОГА, МОЛИТИМУСЬ ДЕНЬ І НІЧ, НЕБЕСНИЙ БАТЬКО ДАСТЬ НАЙКРАЩУ ПОРАДУ У СВІТІ СВОЇМ ДІТЯМ!
Голосование:
Суммарный балл: 260
Проголосовало пользователей: 26
Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0
Голосовать могут только зарегистрированные пользователи
Вас также могут заинтересовать работы:
Отзывы:
Вниз ↓
Вверх ↑
Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи