КОЛИ ЛЮДИНА МАЄ 80 РОКІВ, ВОНА ПЕРЕДУМЛЯЄ СВОЇ ВЧИНКИ, КАЄТЬСЯ, ХОЧЕ, ЩОБ ГОСПОДЬ ПРОСТИВ І ПРИЙНЯВ У ЦАРСТВО БОЖЕ! ОСЬ ТАК І ГАФІЙКА, ПЛАКАЛА І ДУМАЛА, У ЧОМУ ЩЕ Б ПОКАЯТИСЯ? ЧОМУСЬ СПАМ’ЯТАЛА СВОЮ СТАРШУ ДОНЬКУ ЛЕСЮ, СКЛАДНИЙ У НЕЇ ХАРАКТЕР: ЧЕСНА, ВІДПОВІДАЛЬНА, СКРИТНА, ГОРДА, БАГАТОДІТНА, ВСЕ САМА ХОЧЕ ЗРОБИТИ! А ЯК ЖЕ КОРТИТЬ ДІЗНАТИСЯ, ЩО У НИХ ТАМ?!
У ДИТИНСТВІ ДОНЬКА ЛЕСЯ СЛУХНЯНОЮ БУЛА, А ТЕПЕР ВСЕ САМІ З ЧОЛОВІКОМ ВЛАДИКОМ ВИРІШУЮТЬ! ЯК ЦЕ ВИВОДИТЬ СТАРУ МАТІР!!!
ХІБА МАТІР МОЖНА НА ЧОЛОВІКА ПРОМІНЯТИ?!!
ОЙ, НІЧОГОЯ В ЖИТТІ НЕ ХОТІЛА Б, ТІЛЬКИ , ЩОБ ДІТИ ЛЕСИНІ НЕ РОЗУМІЛИ ЇЇ!
Я ОСЬ ХОДИЛА ДО МОЛОДШОЇ ДОНЬКИ ВАЛЕНТИНИ, ТА НАЛИЛА МЕНІ ЧАРОЧКУ ВИНА, ЇЖА У НИХ, ЯК У РЕСТОРАНІ! ПОЧАЛИ ВОНИ РОЗПИТУВАТИ ЗА ЛЕСЮ, НУ Я ВИРІШИЛА ДАТИ ВОЛЮ ПОЧУТТЯМ, ПЕРЕБИРАЛА ЇЇ КІСТОЧКИ ЯК ХОТІЛА!
А ВИЯВЛЯЄТЬСЯ САШКО І ВАЛЕНТИНА ВСЕ ЗНІМАЛИ ВІДЕОКАМЕРОЮ!!!
Я Ж ДУМАЛА ТІЛЬКИ ПОГОВОРИТИ, А ЯК ВИЙШЛО…
А В НЕДІЛЮ В ЦЕРКВУ ЙТИ! НІ ,Я ТАК НЕ МОЖУ ! ТРЕБА ЙТИ ДО ЛЕСІ І ВИБАЧИТИСЬ!
НУ ЩО Ж Я ЗАВЖДИ ЛЕСЮ СВАРЮ?
ВОНА Ж І ДОБРОЮ ДО МЕНЕ БУВАЄ….
УМОВЛЯЛА Я ЇЇ, ЩОБ ВИХОДИЛА ЗАМІЖ ЗА ЗАМОЖНОГО ОЛЕКСІЯ, ТОДІ І ДРУЖИЛА Б З МОЛОДШОЮ СЕСТРОЮ ВАЛЕНТИНОЮ ТА ЇЇ ЧОЛОВІКОМ ОЛЕКСАНДРОМ ,ВОНИ ЗАМОЖНІ, А ТАК, ПРО ЩО З ГОЛОДРАНЦЯМИ РОЗМОВЛЯТИ?!!
- МАМО, ВИ ПРИЙШЛИ, ЗАХОДЬТЕ БУДЬ ЛАСКА, Я ВАС ПОЧАСТУЮ.
- ТА ЯКЕ ТАМ ЧАСТУВАННЯ? ВИБАЧ МЕНІ ЛЕСЮ, БО Я В ЦЕРКВУ ЙДУ!
- А ЗА ЩО ВАС ВИБАЧИТИ?
- ТА ОБМОВЛЯЛА Я ТЕБЕ ПЕРЕД ВАЛЕНТИНОЮ ТА САШКОМ, ЦЕ ВСЕ ВИНО, ХАЙ ЙОМУ ТРЯСЦЯ БУДЕ! СОРОМНО МЕНІ!
- Я ВИБАЧАЮ ВАМ, ІДІТЬ СОБІ В ЦЕРКВУ З БОГОМ!
- ТАК, Я ПІШЛА, МОЖЕ ГАЛИНУ-ПОДРУГУ(94 Р) ЗУСТРІНУ, ПОГОМОНИМО, Є ПРО ЩО, ТАЙ ЗА РІДНИХ ДІТЕЙ ПОМОЛИМОСЯ, БО ДРАТУЮТЬ ВОНИ СТАРИХ МАМ, ВСЕ САМІ ХОТЯТЬ ВИРІШУВАТИ! НЕУВАЖНІ!!!