ДРУГА КОВАЛЕВСЬКА!-ТАК ГОВОРИЛИ ПРО МОЮ ПОДРУГУ ХРИСТИНУ.
МИЛЕ ДІВЧИСЬКО, ТАКЕ ВЖЕ РОЗУМНЕ! А ОТ МРІЯ ХРИСТИНИНОЇ МАТУСІ БУЛА ЄДИНА -ВІДДАТИ ДОЧКУ ЗАМІЖ, І ЧИМ СКОРІШЕ ЦЕ СТАЕТЬСЯ, ТИМ КРАЩЕ.
БУВ У ХРИСТИНИ І БРАТ ВОЛОДЯ: СКРОМНИЙ,ВИХОВАНИЙ, ДОБРИЙ.
НЕ БУЛО ТАКОГО ХЛОПЦЯ В СЕЛІ, ЯКИЙ НЕ ХОТІВ ДРУЖИТИ З ХРИСТИНОЮ!
Я ЇЙ ТИСЯЧУ РАЗІВ ПІДКАЗУВАЛА: «БУДЬ ХОЛОДНІШОЮ,ДЕЯКІ ХЛОПЦІ НЕ РОЗУМІЮТЬ ТВОГО ДОБРОГО СТАВЛЕННЯ, ВОНИ СПРИЙМАЮТЬ ЦЕ ЯК ЛЮБОВ.»
А ЇЙ ХОТІЛОСЬ ВЕСЬ СВІТ ОБІГРІТИ УВАГОЮ!
МАМА ХРИСТИНИ КРАСОЮ І РОЗУМОМ ДОЧКИ ДУЖЕ ПИШАЛАСЯ!
ОСОБЛИВО ЗАКОХАВСЯ В ХРИСТИНУ ВІЙСЬКОВИЙ З МОЛДОВИ, ДУЖЕ РЕВНИВИЙ МОЛОДИЙ ЧОЛОВІК! «БУДЬ ОБЕРЕЖНОЮ ХРИСТИНА!» - ЗАСТЕРІГАЛА Я СВОЮ ПОДРУГУ.
І ТАКИ ГОРЕ СТАЛОСЯ….
ВІЙСКОВИЙ З МОЛДОВИ, ПРИРЕВНУВАВ ХРЕСТИНУ ДО ХЛОПЦЯ З ОДЕСИ, ЯКИЙ БУЦІМТО ЇЙ ШИРОКО ПОСМІХАВСЯ. ЗІБРАВ СВОЇХ ДРУЗІВ, І ВБИЛИ ВВІЧЛИВОГОЧОЛОВІКА З ОДЕСИ.А ВІН БУВ ОДРУЖЕНИЙ, І В ЦЕЙ ТРАГІЧНИЙ ДЕНЬ В НЬОГО НАРОДИВСЯ СИНОЧОК..
РІЗНІ РЕЧІ ГОВОРИЛИ ТОДІ ЛЮДИ….
АДЖЕ ВІЙСЬКОВОМУ З МОЛДОВИ І ЙОГО ДРУЗЯМ ПРИСУДИЛИ ПО 10 РОКІВ КОЖНОМУ!
ГОРЕ БАТЬКАМ, ДРУЖИНАМ, СЕСТРАМ, ДІТЯМ, ДОБРИМ ЛЮДЯМ…
АЛЕ НА ЦЬОМУ СТРАЖДАННЯ РОДИНИ НЕ ЗАКІНЧИЛИСЯ..
БРАТ ХРИСТИНИ ПРИЙШОВ З АРМІЇ, ВИПАДКОВО ПОТРАПИВ В БІЙКУ, ЙОГО УВ’ЯЗНИЛИ ТАКОЖ, А У В’ЯЗНИЦІ ВБИЛИ ЗА 3 РУБЛІ..ОТАК НЕВИННИЙ ФЛІРТ, СКІЛЬКИ ГОРЯ НАРОБИВ!
ТРЕБА БУТИ ДУЖЕ УВАЖНИМИ, ЩОБ НІ СОБІ НЕ ЗАШКОДИТИ, НІ БЛИЖНЬОМУ!
АЛЕ НЕ МЕНІ СУДИТИ…
P.S: СЕРДЦЕ ХРИСТИНИ ЛЮБОВІ НЕ ЗНАЛО, ВОНА ХОТІЛА БУТИ ВВІЧЛИВОЮ І ДОБРОЮ.
ДОЛЯ ЇЇ СКЛАЛАСЯ ТАК:ЗГОДОМ ВИЙШЛА ЗАМІЖ ЗА СІЛЬСЬКОГО ХЛОПЦЯ З БАГАТОДІТНОЇ СІМ’Ї, ЯКИЙ ТАКОЖ БУВ ПО САМІ ВУХА ЗАКОХАНИЙ В НЕЇ, НАРОДИЛА 2-Х ДІТЕЙ:ДІВЧИНКУ І ХЛОПЧИКА. ПРАЦЮВАЛА ПРОДАВЦЕМ, АДЖЕ З МАТЕМАТИКОЮ ВОНА НА ТИ!А ОТ НАУКА НА ОДНУ ДИТИНУ ЗБІДНІЛА….
ТАКЕ ВРАЖЕННЯ, ЩО ХРИСТИНА МОГЛА ЗРОБИТИ ЩАСЛИВИМ КОЖНОГО!
АЛЕ ЧИ ЩАСЛИВА САМА, ОДИН ГОСПОДЬ ЗНАЄ!
Антониночка, я плохо знаю украинский язык, но история меня заинтересовала и я всё, как могла, прочитала... Здорово получилось... Жаль Христину... Хотя,может судьба её не так уж плохо сложилась?..